Nazovite nas
TRAVARSTVO SABLJAKOVIĆ-HORN
TravarstvoNovosti i savjeti › Sakrijte se od sunca ove godine

NOVOSTI I SAVJETI

Sakrijte se od sunca ove godine

Sakrijte se od sunca ove godine

Neugodne opekline od sunca, osim što vam mogu uništiti ljetovanje, mogu imati i dugoročne štetne posljedice za vašu kožu.

Ovisno o duljini izlaganja suncu, UV indeksu i tipu kože, opekline od sunca mogu varirati od laganog crvenila do bolnih mjehura, oštećenja dubljih slojeva kože i živčanih završetaka.

Manje opekline od sunca karakterizira crvenilo i bolna zategnutost kože, koji se pojavljuju nekoliko sati nakon prekomjernog izlaganja suncu ili kraćeg izlaganja suncu bez zaštitnih sredstava.

Tijekom idućih 24 sata bol i crvenilo su najizraženiji, a kroz nekoliko dana koža se počne guliti i ljuštiti. Svi simptomi u potpunosti nestanu nakon tjedan dana od nastanka opekline.

Za razliku od blagih opeklina, koje je svaka žena željna instant preplanulog tena iskusila barem jednom u životu, teži slučajevi opeklina od sunca zahtijevaju posjet liječniku a i mi imamo vrlo učinkovite pripravke za liječenje opeklina.

Bolni, natečeni mjehuri ili plikovi lako se mogu inficirati i uzrokovati dodatne probleme koje u kućnoj radinosti ne možete sanirati sami .POVEZNICE


<< Povratak na Novosti i savjeti

Nazovite nas, liječimo sve